Az egypetéjű ikrek 2010-ben születtek. Ma már 8 évesek, és mindenki “a világ legszebb ikreinek” nevezi őket.

Minden szülő a saját gyermekeit tartja a legszebbnek, azonban az egypetéjű ikerpár édesanyja, Jaqi nagyon hamar felfigyelt arra, hogy két lánya kivételes szépségű.  Leah Rose és Ava Marie 2010. július 7-én született Kaliforniában, és már hihetetlenül fiatalon, hat hónapos korukban modellszerződést ajánlott fel szüleiknek egy ügynökség.

Hirdetés


A büszke szülők elmondhatják magukról, hogy két gyermekük a világ legszebb ikerpárja. Legalábbis az internetezők ezt mondják róluk, nem hiába!

Leah Rose és Ava Marie 2010-ben születtek, és már fél lves korukban megkörnyékezte szüleiket egy modellügynökség.

Hirdetés

Akkor tettek szert nagy népszerűségre, amikor édesanyjuk 7. születésnapjukon (2017. 07. 07-én) feltöltött róluk egy képet az Instagramra. Azonnal felfigyeltek rájuk az internetezők, és kikiáltották őket “a világ legszebb ikerpárjának”.

Hirdetés

Rengeteg megkeresést kapnak modellügynökségektől, egy hónap alatt több mint százezer követőjük lett az Instagramon. Jelenleg közel fél millió követője van a lányoknak.

A szülők otthagyták régi munkájukat, hogy minden idejükkel a lányaikra összpontosítsanak. Ők egyengetik a karrierjüket, utaznak velük és ellátják a szervezési feladatokat.

Tényleg gyönyörűek a lányok, és reméljük, hogy a szülők nem fogják túlzott nyomás alá helyezni őket, és – amennyire a körülmények engedik – normális gyermekkort biztosítanak nekik! Tényleg gyönyörűek :)

Hirdetés

Szólj hozzá!