16 meglepő részlet a kedvenc filmjeidben, amelyeket biztos, hogy sosem vettél észre

Rengeteg filmet nézünk. Az Egyesült Államokban például tavaly közel 800 filmet mutattak be a mozikban, ha ehhez hozzávesszük a nemzetközi produkciókat és a csak DVD-n kiadott illetve TV-n sugárzott alkotásokat, a végeredmény valószínűleg tízezres nagyságrendű. És ez csupán egyetlen év debütáló produkcióinak száma!  Filmből tehát nincs hiány, de igazán nagy, ismert filmekből is több száz van. Most ezek közül válogattunk ki párat, amelyek hemzsegnek az apró érdekességektől, kulisszatitkoktól. Fogadjunk, hogy ezeket eddig te sem vetted észre!

Hirdetés


A Warner Bros. logó, mint ahogy a történet is, minden Harry Potter filmnél egyre sötétebb és komorabb.

A LEGO film szereplőin sokszor látható, hogy annyira valósághűen szerették volna elkészíteni az animációs filmet, hogy még az ujjlenyomatokat is lemodellezték a készítők. Ezen a képkockán például a bábu mellényén látható.

Hirdetés

A Hihetetlen című filmben, amikor az atombomba hatástalanítását mutatják, a szereplő valójában csak egy Excel-táblázatba irkál teljesen értelmetlen karaktereket.

A 2009-es Star Trek filmben egy kézszárító is az ,,űrtechnológia” részét képezi.

Hirdetés

A Batman visszatér című filmben a Macskanő szemüvege macska-formájú árnyékot vet.

A Mátrix ezen jelenetében a rendező egy bőrkabát alá rejtette el a kamerát, hogy beleolvadjon Morpheus kabátjába, de ez az eredményt látva nem igazán sikerült.

Az ‘Az’ c. filmben az egyik jelentben egy fali graffitin láthatjuk a gyilkos bohócot.

A Poltergeist – Kopogó szellem című film ezen jelenetében a stáb valódi csontvázakat használt. Amikor a főszereplőnő ezt megtudta, teljesen kiborult.

Hirdetés

A Ponyvaregényben Vincent Vega rengeteg időt tölt a WC-n, amely nem véletlenül van így, mivel a heroinfüggőség egyik kellemetlen mellékhatása a székrekedés.

A Remény rabjaiban Morgan Freeman fia is feltűnik egy fényképen, mint elítélt.

A Verdákban a háttérben húzódó kanyonok úgy néznek ki, mint a régi amerikai autók.

A Szenilla nyomában című film stáblista utáni jelenetében láthatjuk, hogy Jacques zacskója tisztább mint a többieké, mivel fajtája szerint ő egy tisztogató garnéla.

A Fel! című részben a visszaemlékezős jelenetben láthatjuk, ahogyan az évek előrehaladtával fejlődött a város a háttérben.

A Titanic c. filmben az óra 2 óra 20 percet mutat. Ez az időpont, amikor a valóságban elsüllyedt a hajó.

Hirdetés

Szólj hozzá!