15 személyes fotó hírességekről, amelyek megérdemelték a több ezer lájkot, amit kaptak

Ebben az évben számos A-listás hírességgel történt valami igazán boldog mérföldkőnek számító esemény, amelyet természetesen a nagyvilággal is megosztottak közösségi oldalaik segítségével: Vannak, akik szülővé váltak, másoknál már többedjére érkezett meg a gólya, akadnak olyan hírességek, akik megtalálták az igaz szerelmet, vagy végre visszanyerték régi formájukat. Összegyűjtöttünk néhány külföldi celebritást, akiket bár természetesen nem ismerünk személyesen, mégis örülünk annak, hogy megtalálták a boldogságot!

Hirdetés


Britney Spears visszanyerte régi formáját:

Abban egyetérthetünk, hogy a sokat megélt popsztár sokkal jobban néz ki, mint tíz évvel ezelőtt. A barátja, Sam Asghari egyben a személyi edzője is, aki minden nap segít neki abban, hogy tartsa a formáját és boldog legyen.

Eva Longoriának megszületett az első gyermeke.

A színésznő 43 évesen, 2018. június 19-én adott életet első gyermekének, Enrique Santiagonak.

Kylie Jenner megosztotta újszülött gyermekének fényképét.

Kylie nem hozta nyilvánosságra, hogy gyermeket vár, egészen addig, amíg meg nem született Stormi nevű lánya.

Hirdetés

Chrissy Teigen ismét bebizonyította, hogy a legfontosabb dolog nem az, hogy valaki igazi mintaanya, hanem boldog anyuka legyen.

Chrissy Teigen híres arról, hogy a gyűlölködő kommentekre rövid, vicces válaszokat ad. És ezek a fröcsögő, irigy emberek még abba is beleszólnak, hogyan tartja a gyermekeit a karjában. Mire nem képes a féltékenység…

Kourtney Kardashian helyretett egy internetes trollt.

Kourtney nemrég töltötte fel ezt a képet az Instagramra, ahol egy jachton, fürdőruhában pózol. Amikor valaki szurkálódva megjegyezte, hogy mégis hol voltak eközben a gyermekei, Kourtney megválaszolta a kérdést: a fotót a 7 éves fia készítette, miközben másik két gyermeke ott ült mellette.

Kaley Cuoco megházasodott.

Az Agymenők sztárja második alkalommal is megházasodott, a rajongókkal megosztott fotón jól látható, hogy a hagyományos esküvői ruha helyett egy csipkés kezeslábasban jelent meg az oltár előtt.

Will Smith felköszöntötte fiát, Jadent a születésnapja alkalmából

A Budapestért rajongó világsztár fia 20 éves lett, ennek apropóján megosztott egy aranyos fotót Jadenről, amint egy pókemberes jelmezben feszít egy ‘randin’ (egyébként a lány ma modellként dolgozik és Kylie Jenner egykori legjobb barátja volt, nahát.)

Rihanna egymás után dobja piacra sikeres kozmetikai termékeit

A barbadosi énekeső amihez hozzáér, nagy valószínűséggel arannyá változik: amellett, hogy világhírű énekesnő, egy jól menő kozmetikai cég vezetője is.

Anna Kurnyikovának ikrei születtek.

Az egykori teniszezőnek és Enrique Iglesiasnak tizenhat évnyi kapcsolatából egy gyönyörű fia és lánya született: Nicholas és Lucy.

Ashley Graham nem fél megmutatni a testét Photoshop nélkül is.

A plus-size model Ashley Graham bebizonyította, hogy az egészséges önbizalom mindenkinek megkönnyíti az életét. Hiába követik több millióan, ő nem riad vissza attól, hogy olyan fotózásokon vegyen részt, amelyeken utólag nem retusálják a képeket.

America Ferrera anyuka lett.

Megindító fotót közölt gyermekéről a színésznő, aki fia, Sebastian Piers Williams pici tappancsait tartja a kezében.

Dwayne “The Rock” Johnson a párját eteti, miközben ő a kislányukat eteti.

The Rock saját bevallása szerint ezt gyakran csinálják, hiszen imádja gyermekei édesanyját etetni, miközben ő a csemetéket eteti meg.

Hirdetés

Szólj hozzá!