14 fantasztikus menyasszonyi ruha, amelyért bármelyik nő eladná a lelkét

Minden nő már kislánykora óta  várja az esküvője napját. Lehet, hogy még nem tudod, mikor lesz az esküvőd, sőt azt sem, hogy kivel, de abban egészen biztos vagyok, hogy már van valamiféle elképzelésed arról, milyen ruhát fogsz viselni a jeles napon. Ha pedig komoly kapcsolatban vagy, egészen valószínű, hogy időről időre inspirációkat keresel az interneten. Most összegyűjtöttünk nektek 14 nem mindennapi, (szépsége vagy különcsége miatt) csodálatos  ruhakölteményt. Te melyiket hordanád a nagy napon? :)

 

Hirdetés


A libanoni ruhatervező Rami Kadi úgy döntött, hogy tervez egy ruhát különböző állatokkal és a különböző természeti jelenségekkel. Ez az esküvői ruha valóban képviselheti valaki örökségét.

Jacy Kay ruhái hatalmasak. Nehéznek tűnnek és ez igaz is. Némelyikük 20 kg körül van!

Jacy Kay újabb hihetetlen ruhája.

A divattervező, a Tex Saverio biztos benne, hogy a geometriai minták harmóniát jelentenek. Természetesen az esküvői ruháknak is harmonikusnak kell lenniük.

Hirdetés

Valdrin Sahiti szerb tervező, aki csodálatos esküvői és estélyi ruhákat hoz létre.

Íme egy másik gyönyörű ruha, amelyet Valdrin Sahiti készített.

Ezt a ruhát az izraeli tervező, Galia Lahav álmodta meg. Az első tanára az anyja volt, aki varrónő volt. Ő készítette fel a lányát az Izrael Művészeti Egyetemre.

Galia Lahav másik ruhája tele van szabadsággal. A tervező kedvenc stílusa a „csábító csillogás”, ahogyan a kritikusok ezt hívják.

Ez a ruha Krikor Jabotian alkotása. Ha tetszenek a tervező mesterművei, el kell menned Libanonba, hogy élvezd a való életben.

Egy másik gyönyörű Krikor Jabotian ruha. Egy egyszerű középkori stílus, de annyira csodálatos.

Yolan Cris csak óriási gallérú ruhákat gyárt.

Joumana Al Hayek (Dar Sara) jó a Disney hercegnő ruhák előállításában.

Oksana Muha aszimmetrikus mintázata meglehetősen szokatlan, de nem tudjuk levenni róla a szemünket.

Hirdetés

Szólj hozzá!